Welkom bij Studio Boom 
Wens je dat je kind weer lekker in zijn vel komt te zitten?  

Studio Boom Kindercoaching is een fijne, veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn. Er wordt zonder oordeel en met een nieuwsgierige blik gekeken naar de hulpvraag van je kind en op speelse en creatieve wijze gewerkt aan persoonlijke doelen.

Ik begeleid kinderen in de leeftijd van 7 tot 17 jaar (en hun ouders) die tijdelijk extra ondersteuning of even een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken op bijvoorbeeld één of meerdere van de volgende gebieden:

- onzekerheid     

- sociale interactie  

- hooggevoeligheid

- weerbaarheid    

- angsten

- faalangst

- spanning

- boosheid

- omgaan met scheiding

- moeite om voor zichzelf op te komen 


Ik gun elk kind dat het lekker in zijn vel zit en om kan gaan met verschillende situaties die hij of zij tegenkomt. Soms gaat dit even wat moeilijker en dan is het fijn om wat extra steun te hebben. Die steun kan ik bieden in de vorm van kindercoaching.  Kindercoaching is laagdrempelig en je hebt er geen verwijzing voor nodig. Ook hanteer ik geen wachtlijst waardoor kinderen snel bij mij terecht kunnen.Waar komt de naam Studio Boom Kindercoaching vandaan?

Door zijn wortels staat een boom stevig in de grond. Ik gun het kinderen ook om stevig te staan en zo zelfverzekerd de wereld tegemoet te kunnen treden en om te kunnen gaan met alles wat er op hun pad komt. Daarnaast reikt een boom met zijn takken hoog in de lucht, zoals kinderen ook alles kunnen bereiken als ze maar de juiste tools in handen hebben.GOOGLE REVIEWS

Dominique de Caluwé (DC.076)
⭐⭐⭐⭐⭐
Hele geduldige lieve en fijne coach! Heeft onze kinderen bruikbare tools meegegeven. Bevelen haar dan ook van harte aan!

Maaike Van der Male
⭐⭐⭐⭐⭐
Als je op zoek bent naar een kindercoach in Breda, dan is Hanneke van Studio Boom Kindercoaching echt een enorme aanrader. Ze heeft leuke en praktische tips waarmee ik als ouder ook aan de slag kan als verlengstuk van de coaching. We merken echt een hele verandering bij ons zoontje en zijn dan ook heel blij met haar hulp!

Stefanie Kempers
⭐⭐⭐⭐⭐
Goede en fijne ervaring met Hanneke, kindercoach Studio Boom in Breda.
Mijn dochter heeft ze op fijne manier de juiste inzichten gegeven om met haar emoties en puber issues om te gaan. Daarnaast hebben wij als ouders de juiste handvaten gekregen om met elkaar als gezin hiermee om te gaan. Dankjewel Hanneke voor al je geduld en professionele aanpak!

Gaston Van Den Broek
⭐⭐⭐⭐⭐
Wij werken al sinds de opleiding van Hanneke met haar. En naar volle tevredenheid. De verbinding die ze maakt met onze dochter is sterk, wat leidt tot kei harde resultaten. Op een speelse manier weet ze onze dochter te laten komen tot inzichten, waaraan ze dan vervolgens zelf kan werken. Mocht iemand mij ooit willen bellen als referentie, dan mag dat. Vraag aan Hanneke het mobiele nummer maar van Gaston.

Laura Liz Ortiz Valdes
 ⭐⭐⭐⭐⭐
 Een geweldige coaching, met praktische handvatten. Voor onze zoon van 8 jaar is de coaching helpend geweest om zijn concentratie, schoolprestaties en emotiebeheer te verbeteren. Hij vond het moeilijk om te gaan met frustratie en boosheid. Hij heeft hier nuttige tools voor aangereikt gekregen die hij nu op de juiste momenten weet in te zetten.


 
Neem gerust contact op voor meer informatie